νομίσματα:
Ελλάδα

Asics Gel Excel 33 Ανδρικά Παπούτσια μπλε Άσπρο

€211.86  €70.62

Παρακαλώ Επιλέξτε:


Προσθήκη στο καλάθι:
 • Μοντέλο [ παπούτσια 005]
  Asics Gel Excel 33 Ανδρικά Παπούτσια μπλε Άσπρο
  Ώθηση τον εαυτό σας σε τελειότητα, όπως μπορείτε να γλιστρήσει μέσα στο κομψό, ultralightweight απόδοση της ASICS GEL-Excel33 και να συντρίψει PB σας!
  Ένα ουδέτερο παπούτσι τρέξιμο που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη φυσική κίνηση του ποδιού.
  Ο αναπνεύσιμος ανώτερος πλέγματος.
  Ελαφρύ συνθετικό επικαλύψεις παρέχουν δομική υποστήριξη.
  Ανακλαστικά στοιχεία αυξάνουν την ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  Heel Clutching σύστημα αποτελείται από ένα εξωσκελετική μετρητή φτέρνα που προωθεί μια βελτιωμένη εφαρμογή και αυξημένη υποστήριξη.
  Ελαφριά επένδυση γλώσσα και κολάρο για μεγαλύτερη άνεση και επιδόσεις.
  IGS (Impact Σύστημα Προσανατολισμού) είναι μια σχεδιαστική φιλοσοφία της ASICS που απασχολεί συνδέονται componentry να ενισχύσει το φυσικό βάδισμα του ποδιού από πτέρνας μέσω toe-off.
  πίσω τμήματος και συστήματα Gel απορρόφηση των κραδασμών forefoot να συνεργαστούν για να μετριάσει την καλύτερη επηρεάζουν σοκ και επιτρέπει στο πόδι να κινηθεί ομαλά καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου βάδισης.
  Trusstic System μειώνει το συνολικό βάρος της σόλας μονάδας, ενώ διατηρεί τη δομική ακεραιότητα του παπουτσιού. τεχνολογία
  Προσανατολισμού Γραμμή απασχολεί ένα κάθετο flex αυλάκι που αποσυνδέει την εργαλειακή κατά μήκος της γραμμής προόδου για τη μέγιστη αποδοτικότητα διασκελισμό.
  Αποχέτευση λιμάνια στην εξωτερική σόλα αποβάλλει την υπερβολική υγρασία.
  AHAR (ASICS υψηλή τριβή καουτσούκ) είναι γνωστή για την υπέρτατη αντοχή του και είναι στρατηγικά τοποθετημένο σε όλη υψηλής φθορά περιοχές της εξωτερικής σόλας.