νομίσματα:
Ελλάδα

Asics Gel Kinsei 4 Γυναικεία παπούτσια ροζ Μπλε

€218.20  €73.34

Παρακαλώ Επιλέξτε:


Προσθήκη στο καλάθι:
 • Μοντέλο [ παπούτσια 270]
  Asics Gel Kinsei 4 Γυναικεία παπούτσια ροζ Μπλε
  Ο προκάτοχός του είναι γνωστό για την εξαιρετική του ισορροπία της αξεπέραστη απορρόφηση των κραδασμών και χωρίς συμβιβασμούς άνεση. Χωρίς να θυσιάζει τις ιδιότητες που έχετε έρθει να επικαλεστεί, ASICS μειωθεί το βάρος, αύξησε το δωμάτιο κουτί toe και ενίσχυσε την απορρόφηση των κραδασμών ενδιάμεση σόλα για να δημιουργήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του GEL-Kensei.
  αναπνέει, ελαφρύ ανώτερος πλέγματος.
  Ανθεκτικό συνθετικό δέρμα επικαλύψεις.
  Biomorphic Fit δημιουργείται με ένα ελαστικό υλικό που είναι στρατηγικά τοποθετημένα σε όλη την άνω για τη μείωση λυγισμού και να παρέχει μια εξαιρετική εφαρμογή και αίσθηση.
  Heel Clutching σύστημα αποτελείται από ένα εξωσκελετική μετρητή φτέρνα που προωθεί μια βελτιωμένη εφαρμογή και αυξημένη υποστήριξη.
  Ανακλαστικά στοιχεία ενισχύσει την ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  πίσω τμήματος και συστήματα απορρόφησης κραδασμών forefoot Gel εργαστούν από κοινού για να μετριάσει την καλύτερη επηρεάζουν σοκ και επιτρέπει στο πόδι να κινηθεί ομαλά καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου βάδισης.
  IGS (Impact Σύστημα Προσανατολισμού) είναι μια σχεδιαστική φιλοσοφία της ASICS που απασχολεί συνδέονται componentry να ενισχύσει το φυσικό βάδισμα του ποδιού από πτέρνας μέσω toe-off.
  Διακριτά τεχνολογία της Μονάδας πτέρνας ενισχύει το σύστημα IGS, δημιουργώντας το απόλυτο σοκ εξασθένηση και τη σταθερότητα. τεχνολογία
  Προσανατολισμού Γραμμή απασχολεί ένα κάθετο flex αυλάκι που αποσυνδέει την εργαλειακή κατά μήκος της γραμμής προόδου για τη μέγιστη αποδοτικότητα διασκελισμό.