νομίσματα:
Ελλάδα

Asics Onitsuka Tiger Γυναικεία παπούτσια Μαύρο Γκρι Πράσινο

€201.90  €67.90

Παρακαλώ Επιλέξτε:


Προσθήκη στο καλάθι:
 • Μοντέλο [ παπούτσια 372]
  Asics Onitsuka Tiger Γυναικεία παπούτσια Μαύρο Γκρι Πράσινο
  Σχετικά με Onitsuka Tiger από Asics

  Onitsuka Tiger από Asics Η ιστορία των υποδημάτων ξεκίνησε με την ίδρυση της Onitsuka Co. Ltd. το 1949. Με βάση την φιλοσοφία του φέρνοντας τον ήχο της νεολαίας μέσω του αθλητισμού, η εταιρεία διατήρησε την παράδοση που ειδικεύεται στην κατασκευή των αθλητικών υποδημάτων και ενδυμάτων χρησιμοποιώντας πρωτότυπες ιδέες και εφαρμόζοντας τεχνικές κοσμοϊστορική.

  Καθώς οι Ιάπωνες ανακτώνται από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και άρχισαν να εκτιμήσουν τα οφέλη του αθλητισμού, Onitsuka Tiger παπούτσια ήταν στα πόδια τους. Τα πρώτα παπούτσια του μπάσκετ στην Ιαπωνία είχε ένα σχέδιο πρόσωπο τίγρης στην καμάρα του ποδιού και αυτό έγινε σήμα κατατεθέν Onitsuka του. Στη δεκαετία του 1960, Onitsuka Tiger παπούτσια φορέθηκαν όχι μόνο από τους Ιάπωνες, αλλά και από κορυφαίους ξένους αθλητές.
  Η Το 2001, ASICS America Corporation αναστήθηκε ήσυχα τη μάρκα Onitsuka Tiger με πρωτότυπα μοντέλα της Onitsuka παπούτσια και ρούχα Onitsuka ενημερώνεται στη σημερινή γευστικά τα χρώματα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η μάρκα Onitsuka Tiger έχει απολαμβάνοντας μια αύξηση του αριθμού των νέων, αφιερωμένη οπαδούς παπούτσι μαζί με μια σταθερή επιθυμία για Onitsuka ρούχα και τσάντες Onitsuka, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Zappos.com. Μέσω μερικές φορές μυστικοπαθής βάσης προσπάθειες μάρκετινγκ, ASICS ήταν σε θέση να διαδοθεί αυτή η λέξη για αυτό το αυθεντικό επιστροφή για Onitsuka Tiger.
  Η Τώρα που το μυστικό είναι έξω ... Onitsuka Tiger είναι μια αναπτυσσόμενη και περιζήτητο εμπορικό σήμα με συνεχώς αυξανόμενη γκάμα της Onitsuka Tiger παπούτσια, Onitsuka Tiger ρούχα και τσάντες Onitsuka Tiger. Υπάρχουν περισσότεροι mens Onitsuka Tiger και γυναικών μοντέλα μόνο συνεδρίαση στο θησαυροφυλάκιο της ASICS που περιμένουν να επανακυκλοφορήσει. Το μέλλον είναι αυτό το ρετρό μάρκα έχει να προσβλέπουμε σε. Επειδή ASICS ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν χρειάζεται να τρέχει γρήγορα ... απλά θέλουν να δείχνουν καλά.