νομίσματα:
Ελλάδα

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί σε γενικές γραμμές πώς προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών. Θα εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία που παρέχετε κατά την εγγραφή σας μαζί μας.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Οι τύποι των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της συλλογής και το είδος της υπηρεσίας που ζητάτε. Για παράδειγμα, όταν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν από αυτή την ιστοσελίδα μπορεί να συλλέξουμε στοιχεία όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση χρέωσης και άλλες πληροφορίες σχετικές με την αγορά σας.

Όπως είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να αποκτήσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή των "ευαίσθητων πληροφοριών", θα υποθέσουμε ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή του για τη συλλογή όλων των πληροφοριών που παρέχονται σε εμάς για χρήση σύμφωνα με αυτή την πολιτική, αν δεν μας πείτε κάτι διαφορετικό.

Πώς συλλέγουμε πληροφορίες

Ενδέχεται να συλλέξουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, όταν κάποιος ασχολείται μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας, ή όταν έχετε επαφή μαζί μας στο πρόσωπο. Δεν συλλέγουμε καμία προσωπική πληροφορία χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Θεωρούμε ότι η συγκατάθεσή σας χορηγείται όταν συμπληρώστε τα πεδία είναι απαραίτητο για να διευκολύνει μια συναλλαγή μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Συνήθως, συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τους εξής λόγους:

1. Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

2 .Για να παραδώσει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από εμάς

3 .Για να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

4 .Για να ζητήσει τη γνώμη σας σχετικά με τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες, το μάρκετινγκ και την ιστοσελίδα.

Αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν οι πληροφορίες ή για συναφείς σκοπούς, για παράδειγμα για να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή για λογαριασμό σας ή να σας προσφέρει ένα προϊόν που αγοράσατε. Αναλαμβάνουμε αναδόχους τρίτους για την παροχή υπηρεσιών για εμάς η οποία περιλαμβάνει το χειρισμό των προσωπικών πληροφοριών που έχουμε τον ανάδοχο. Για παράδειγμα, σήμερα με τους εργολάβους τρίτο να:

1. Παραδώστε τα προϊόντα που αγοράζονται από αυτή την ιστοσελίδα

Δύο . Παρέχουν ηλεκτρονική μεταφορά κεφαλαίων, επεξεργασίας πιστωτικών καρτών και συναφείς υπηρεσίες λογαριασμού

Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών

Πραγματοποιήσαμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και εμείς δεν θα το εμπόριο, ενοικίαση ή πώληση. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κρατήσει την εξασφάλιση κάθε πληροφορία που έχουμε για εσάς. Οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν τόσο ηλεκτρονικά στο σύστημα του υπολογιστή μας. Firewalls, κωδικούς πρόσβασης, λογισμικό anti-virus και το φίλτρο email για την προστασία όλων των ηλεκτρονικών μας πληροφορίες.

Επίλυση ανησυχίες σας

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το πώς συλλέγονται ή χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας στοιχεία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο ερώτημα ή παράπονο σας το συντομότερο δυνατόν.